logo-mini

Servicii / Evenimente

De ce o nuntă la BLISS ?

Pentru a străluci cu adevărat, orice eveniment necesită un cadru special, rafinat și plin de eleganță. Sala de evenimente BLISS îmbina toate aceste calități într-un spațiu creat cu o atenție specială pentru fiecare detaliu, cu deosebită eleganță și bun gust. Culori calde, detalii avangardiste, design modern, spații ample, un loc cu adevarat “ALTFEL”.

Punem un accent deosebit pe serviciile oferite și pe calitatea evenimentelor organizate.

Daca doriți “ALTCEVA”, dacă considerați că evenimentul dumneavoastră nu trebuie să treacă neobservat, BLISS este cu siguranță locația pe care o căutați.

Organizam și găzduim NUNTI, BOTEZURI, PETRECERI PRIVATE, RECEPȚII, LANSĂRI DE PRODUS, PREZENTĂRI, CONFERINȚE.

Transformăm EVENIMENTELE dumneavoastră în amintiri pentru o viață!

Motivele sunt multe și convingătoare. Mai jos găsiți o mare parte dintre ele dar cu siguranță veți avea și alte surprize plăcute pe parcursul evenimentului dumneavoastră

  • Design modern al salii. Oriunde ati sta in sala aveti vedere directa catre masa mirilor si catre ringul de dans.
  • Posibilitatea de a-ti personaliza meniul in functie de nevoi
  • Servire ireprosabila, servicii excelente si meniuri extravagante. Meniurile BLISS va vor surprinde cu siguranta.
  • Bucatarie profesionala la cele mai inalte standarde ca dotare si dimensiune
  • Evenimente All Inclusive: meniul, bautura open bar, cocktail bar, muzica (DJ profesionist sau formatie), foto/video, decoratiunile din sala, aranjamentele florale, candy bar, fruit bar. CONSULTANTA pentru toate detaliile evenimentului.
  • Peste 200 de evenimente organizate cu succes. Echipa de organizare cu o vechime de peste 15 ani experientă

Unul din atuurile BLISS EVENTS este cu siguranță mâncarea pe care o servim. De la meniuri clasice de eveniment până la cele avangardiste, totul este pregătit și prezentat în cel mai mic detaliu la o calitate de necontestat. Mereu aducem preparate noi în meniurile noastre și căutam să alegem cele mai bune combinații de ingrediente pentru a mulțumi și cele mai exigente gusturi. Bucataria profesională  și personalul calificat de foarte buna calitate ne ajută să păstrăm permanent standardul ridicat la meniurile noastre. Mai jos găsiți o serie de imagini cu preparatele BLISS EVENTS și cu modul de prezentare ales de noi.

Pentru disponibilitate sala de evenimente si pentru informații referitoare la meniuri

Va suntem disponibili  cu un telefon la nr :  0753.013.013 /0745.051.000